Vize Başvurularında Dikkat Edilecek Konular;

Pasaportunuzun geçerlilik süresi en az 6 ay olması gerekmektedir.

Başvuru yaparken geçerli pasaportunuzun boş vize sayfası olması gerekmektedir.

İlgili konsolosluğun başvurunuzu dikkate alması için fotoğrafınızın son 6 ay içinde çekilmiş olması gerekmektedir.

Dışişleri Bakanlığı'nın kararı ile pasaportların yalnız "vizeler" yazan bölümüne vize basılmaktadır. Döviz ve gümrük kayıtları ve açıklamalar yazan bölümlere vize basılmamaktadır.

Başvuru yapılan ülkenin konsolosluğu kişiye göre ek evrak talebinde bulunabilir.

Özel dönemlerde (bayram, sömestr, yılbaşı vb. ) vize sonuçlanma süreleri uzayabilir.

Vize alış süresi ve başvuru süreleriyle ilgili VY GLOBAL TRAVEL Kurumsal sorumluluk kabul etmemektedir.

Konsolosluğun yapacağı prosedür değişiklikleri sonucunda bu sayfada yer alan bilgilerin güncel uygulamalardan farklı olmasından VY GLOBAL TRAVEL Kurumsal sorumlu değildir.